Privacyverklaring

Privacyverklaring Jouw Universum m.b.t. het ont-moetfestival

IK NEEM DE PRIVACY VAN PERSOONSGEGEVENS ZEER SERIEUS EN GAAN ZORGVULDIG OM MET JE PERSOONLIJKE GEGEVENS.

Door gebruik te maken van deze site ga je akkoord met mijn privacy- en cookiebeleid. Je gegevens zullen nimmer aan anderen dan de organisatie en workshopleiders op het festival worden verkocht en/of verstrekt!

Jouw universum
Oosterhoutstraat 3
9001CC Grou
Kvk nummer: 68375425

BESCHERMING PERSOONSGEGEVENS

Ik neem de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Jouw   persoonlijke gegevens zullen niet aan derden verkopen en/of verstrekken. Ik verwerk persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG) en de Telecommunicatiewet. Ik ben verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

WELKE GEGEVENS VERZAMEL IK?

Wanneer je een bestelling plaatst, bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief, een download hebt aangevraagd of je mij een e-mail verstuurt zal aan jou gevraagd worden je gegevens te verstrekken. Ik verwerk alleen de gegevens die je zelf aan mij verstrekt.

Dit kunnen de volgende gegevens zijn:  voor- en achternaam,  e-mailadres, telefoonnummer, adres, overige persoonsgegevens die je zelf aan mij verstrekt, doormiddel van het plaatsen van een bestelling, in correspondentie en/of telefonisch.

MET WELK DOEL GEBRUIK IK DE PERSOONSGEGEVENS?

De gegevens worden verzameld en opgeslagen voor het volgende doeleinde: Persoonsgegevens die je zelf aan mij verstrekt, door middel van het plaatsen van een bestelling, in correspondentie of vertrouwelijk, worden verzameld om bestelde producten, nu en in de toekomst naar je toe te kunnen zenden. Van jouw bestelling wordt een factuur gemaakt voor mijn eigen administratie.

Hierin worden jouw gegevens ook verwerkt. Dit is enkel en alleen voor de btw aangifte van mijn bedrijf. Je voornaam en e-mailadres gebruik ik, alleen nadat jij je zelf actief hebt ingeschreven, voor het verzenden van commerciële nieuwsbrieven. Ik doe dit alleen met de gegevens die we verkregen hebben via het inschrijven voor de nieuwsbrief of downloaden van gratis documenten, niet met gegevens die via mijn whatsapp of e-mail binnengekomen zijn. Ik sla deze gegevens op in het mailprogramma Mailblue (ActiveCampaign). Je ontvangt na verstrekken van je gegevens eenmalig een e-mail om je inschrijving te bevestigen.

Bewaartermijn

Mailblue bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Voor meer informatie, lees de privacyverklaring van Mailblue: https://mailblue.nl/privacy-policy/

Ik hanteer de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens:  Voor- en achternaam en e-mailadres.  Zolang jij staat ingeschreven voor mijn nieuwsbrief. Je kunt zelf elk moment uitschrijven.

Persoonsgegevens die je zelf aan mij verstrekt, bij het plaatsen  van een bestelling, blijven 5 jaar in mijn systeem staan.

Correspondentie en/of telefonisch om jou gemakkelijk van dienst te zijn bij toekomstige bestellingen en correspondentie.  Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken zoals inhoudelijke mails die je mij stuurt bewaar ik 2 jaren.

Mijn website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar, tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. Ik kan echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Ik raad ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming.

Als je er van overtuigd bent dat ik zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met mij op via margotpeters@jouwuniversum.nl  dan verwijderen ik deze informatie.

JOUW GEGEVENS OP WWW.ONTMOETFESTIVAL.NL

BEVEILIGING PERSOONSGEGEVENS Ik heb passende technische maatregelen genomen om persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of andere vormen van onrechtmatige verwerkingen. Deze maatregelen, waaronder versleuteling middels een SSL-certificaat en two factor authentication, zorgen voor een beveiligingsniveau dat past bij de gegevens die ik verwerk.

COOKIES – GOOGLE ANALYTICS

Een cookie is een klein bestandje dat door mijn website wordt meegestuurd en door jouw browser op het apparaat waar je mijn website mee bezoekt wordt geplaatst. De informatie die in de cookie is opgeslagen kan naar mijn website teruggestuurd worden, wanneer je de website opnieuw bezoekt. Meer informatie over cookies kun je vinden op de website van ConsuWijzer. Door Ont-Moet Festival worden géén cookies opgeslagen. Geautomatiseerde besluitvorming Jouw universum (en Ont-Moet Festival) neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Jouw universum (en Ont-Moet Festival) tussen zit.