Alida van der Hoek

Holistisch Energetisch Kunstzinnige Therapeut

Het is mijn passie om mensen op maat handvatten aan te reiken, zodat ze in hun kracht kunnen stralen en zo door kunnen stromen naar hun mooiste volgende authentieke kleurrijke versie. Dit doe ik vanuit mijn praktijk Salida “Thuiskomen in Je Zelf.”

Meer informatie , volgen , liken en connecten op:

Leer me kennen in deze video:

Ik vind het fantastisch en zo waardevol om meerdere technieken met elkaar te verbinden. Ze kunnen elkaar kunnen versterken om op die manier zoveel als mogelijk op holistische wijze mensen te kunnen helpen naar meer bewustwording en persoonlijke groei. Dit werkt door op de diepere lagen en niveaus.

Je kunt hierbij denken aan werkvormen als healingen, essentiële olie, kaartreading, encaustic art, numerologie. Ik werk intuïtief en voel aan wat er in het moment mag ontstaan. Verder volg ik regelmatig trainingen, bijscholingen en heb ik een mentor om mezelf te blijven ontwikkelen en te inspireren. Ik ervaar dit als zeer waardevolle en rijke cadeaus aan mezelf.

Vaak denken mensen dat het moeilijk en zwaar moet zijn om ergens naartoe te kunnen bewegen, maar niets is minder waar. Door de juiste tools aan te kunnen reiken komen de mooiste ontwikkelingen en bewustwordingen naar de oppervlakte/ Dat gaat vaak gepaard gaat met het voelen van zoveel meer levensenergie, geluk en plezier. Dat je door alle lagen heen jouw pure jij te ontmoeten en omarmen.

Hierin voel ik een sterke levendige missie naar boven stromen om mijn kennis door te geven, omdat ik dit iedereen gun. Dit is waar het leven om gaat in mijn ogen. Dit hadden we op school onderwezen mogen krijgen. Wij zijn hier om ons op eigen wijze te mogen ontwikkelen en het is ons geboorterecht om deze levensreis zo plezierig mogelijk te kunnen be-leven.

Belangrijk voor mij als therapeut/coach is het werken vanuit betrokkenheid en neutraliteit, zodat ik mij kan verbinden met de behoeftes en deze op diepere niveaus aan kan raken. Zo kunnen er transformaties tot stand  komen naar een onvoorwaardelijk liefdevol thuiskomen in Je Zelf.

Ik vind het altijd fantastisch om te zien dat mensen weer veel meer in verbinding komen met hun eigen kern en steeds meer vrijheid en levensvreugde op hun prachtige authentieke levensreis mogen beleven.

Alida van der Hoek kan je live ontmoeten bij:

In Eigen Waarheid Thuiskomen

Woensdag 10 juni 2020
10.00 uur 

In deze workshop gaan we het volgende met elkaar onderzoeken en ervaren:

  • Wat is waarheid?
  • Wat is jouw eigen waarheid?
  • Wat is jouw verlangen daarin?
  • Hoe weet je, voel je dat iets waar is voor jou?

We reiken je een paar mooie inzichten aan en brengen  jou in contact met jouw innerlijke waarheid in het moment met een prachtige meditatie.

Bekijk de workshop →

In Liefdevolle Verbinding Thuiskomen in Je Zelf

Zondag 14 juni 2020
10.00 uur 

Zou jij graag meer levensvreugde willen gaan ervaren?
Wil jij vanuit jouw innerlijke kompas gaan leven?
Wil jij meer in vrijheid in jouw eigen leven staan?
Zou jij jouw unieke zielsmissie willen gaan leven?
Mocht dit het geval zijn dan ont-moet ik jou graag tijdens mijn workshop “In liefdevolle verbinding thuiskomen in Je Zelf.”

Bekijk de workshop →