Brent Wouda

Creatief ontwerper, Beeldkunstenaar en Bruggenbouwer

Ik ben Brent, vader, partner er ondernemer pur sang. Ik neem mijn energie mee naar waar ik ga. Ik ben bevlogen, kritisch en een doener. Ik reageer op wat ik ontmoet. Samen oplopen, meegaan en vormgeven aan iemands merk of bedrijf; dat is wat ik doe.

Meer informatie , volgen , liken en connecten op:

Leer me kennen in deze video:

In 2009 ben ik mijn eigen bedrijf begonnen wat zich richt op het verbeteren van communicatie. Vooral in het visuele aspect. Ik kijk mee, ben kritisch en ga ik niet voor een zesje of een zeven. Ik vind het gaaf om mooie dingen te maken met mooie mensen. Ik wil zorgen dat iedereen in hun kracht kan staan. Jij doet je ding, en ik help bij het vormgeven van de communicatie. Ik maak ondersteunende beeldtaal. Bouw mee aan jouw BRAND. –

Ik heb oog voor detail. Ik voel of het klopt, kan mensen bewust maken. Ik help mensen professioneler en trotser te zijn op wat ze doen. Zelfs bij mijn afstuderen ben ik nog in de pen geklommen omdat ik vond dat ik een hoger cijfer hoorde te krijgen.

Resultaat, een hoger cijfer.

Ik denk dat veel mensen al wel weten waar ze mee bezig zijn, maar mensen om hen heen missen die hun fine-tunen. Een klankbord om mee te sparren als het over communicatie gaat. Het kan zijn dat de mensen om je heen niet ondernemen, of dat ze niet je doelgroep zijn. Het is moeilijk dan je communicatie te stroomlijnen.

Door jezelf te zijn, daar beeld en communicatie op af te stemmen, kan je jouw verhaal compleet maken. Door meer aandacht te geven aan wat je zegt en hoe je het zegt kan jij je onderscheiden.

Het gevoel dat het klopt

"VanBrent denkt mee en is een pragmatische persoon die voor zijn klant open staat en ook heel goed luistert naar de wensen. Het was een fijne productieve periode waarin VanBrent een mooie design voor onze documenten heeft vormgegeven."
Brahim Boukhari
Onderwijsmanager

 

Eigen taal

Je zal merken; als jouw verhaal duidelijk voor jezelf is, dat jij daar veel makkelijker over praat, uitleg kan geven wat je beweegredenen zijn en misschien nog belangrijker;

*** dat jij je eigen koers kan varen ***

En daarom geef ik een workshop op het ontmoetfestival over je eigen identiteit. Ik sta stil bij wezenlijke vragen over waarom jij onderneemt. Waarom jij doet wat je doet. Met een stel moeilijke vragen krijg jij helderheid.

 

Brent Wouda kan je live ontmoeten bij:

Vaar je eigen koers

Donderdag 11 juni 2020
19.30 uur 

Ik geloof dat communicatie de sleutel is tot een blijvende relatie. Hoe duidelijker jouw communicatie, hoe duidelijker de verwachtingen en hoe helderder de projecten zijn die jij met je klanten onderneemt.

Bekijk de workshop →