Carla Ellens

Essentiële oliën & Healing

Ik BEN VRIJHEID en hoop veel mensen dit inzicht te geven dat zij ook VRIJHEID ZIJN, een stralend licht hier op aarde. In mijn praktijk geef ik Access Bars sessies en de aromatouch massage met doTerra olie. Deze massage geef ik op mijn eigen manier in combinatie met het doorgeven van de universele levensenergie.

Meer informatie , liken op:

Ik ben Carla Ellens en ik ben mezelf,  52 jaar en een trotse moeder van 2 zoons, een dochter en een trotse oma van een kleindochter.

Ik heb een pad gelopen dat best behoorlijk pittig is geweest, maar achteraf natuurlijk ook zeer leerzaam. Het wegcijferen van mijzelf, niet mijn ware Ik laten zien. Mezelf verstoppen, daar was ik ontzettend goed in.  Al mijn verdriet in geslikt en niet gedeeld, wat uiteindelijk resulteerde in eerst een burn-out en vervolgens borstkanker. Ik zat letterlijk helemaal vast, emotioneel en fysiek!  Deze diagnose is wel de terugkeer geweest naar mezelf! Stapje voor stapje…en nu kan ik zeggen: wat ben ik dankbaar dat ik borstkanker heb gehad. De laatste jaren heb ik zoveel geleerd waar ik zeer dankbaar voor ben. Ik leef nu vanuit Liefde en niet meer vanuit angst.  

Dit wil ik graag delen om mensen zo te helpen terug te wandelen naar hun mooie eigen hart. In pktober 2018 ben ik daarom gestart met mijn eigen praktijk: NaarJeKracht. Deze naam is ontstaan doordat ik terug wandelde naar mijn hart, mijn eigen authentieke ik, naar mijn kracht, de bron, de krachtbron waar we allemaal uit geboren zijn. 

Het laatste jaar werk ik veel met de essentiële oliën. Dat maakt mij ontzettend blij. Het gebruik van essentiële oliën mij fysiek en emotioneel zoveel gebracht. 

Vanuit overleven en zeer vermoeid en een pijnlijk lichaam, ben ik nu een energieke vrouw. Ik leef in vrijheid met heus nog wel eens een pijntje maar dat mag er zijn.

Carla Ellens kan je live ontmoeten bij:

De helende kracht van essentiële olie

Dinsdag 9 juni 2020
10.00 uur 

Essentiële oliën hebben mij, Carla, en mijn gezin al zoveel gebracht. De diagnose van borstkanker en neuropathie hebben mij de omslag in mijn leven gegeven om terug te wandelen naar mijzelf. De energie die ik weer heb is echt fantastisch! In deze workshop ga ik in op de effectieve werking van essentiële oliën. Voor welke emotionele en lichamelijke klachten kunnen ze gebruikt worden? Achter elke olie zit een emotionele werking, wat anders is dan bij reguliere medicijnen. Ben jij door een diagnose van een ‘ziekte’ vastgelopen in jezelf, heb weinig energie meer? Vind je het leven zelfs niet echt meer leuk? Wil jij je eerste stap zetten terug naar jezelf, je eigen authentieke ik?  Kom dan naar mijn workshop.

Bekijk de workshop →