Dagmar Wouda

Sinds 2016 woon ik in La Douce, Frankrijk. Ik zie mezelf als een avonturier. Door de jaren heen heb ik mijn rugzak heeft gevuld met levenservaringen, kennis, mooie ontmoetingen, waardevolle herinneringen. Die vormen me tot tot de persoon die ik ben.  Vanaf jongs af aan heb ik altijd gedanst. Van creatieve kinderdans tot streetdance en uiteindelijk Zumba. Zo is het ook met mijn Ont-Moet Moment: je wordt meegenomen op reis door verschillende soorten muziek en dansstijlen!

Meer informatie op:
dans

Ik maakte vroeger al veel choreografieën die ik gebruikte voor bonte avonden en talentenjachten en in 2006 – 2008 ook voor shows voor het animatie team op de camping in Frankrijk. Toen ik in 2010 in aanmerking kwam met Zumba was de keuze snel gemaakt. Ik wilde Zumba docent worden. Een perfecte combi tussen dansen, fitness en plezier maken! Ik kon mijn eigen creativiteit kwijt in het verzinnen van de choreografieën en vond het super leuk om mijn enthousiasme over te brengen naar een groep. 

Een aantal jaren gaf ik les in een fitness centrum in Groningen. Toen ik naar Breda verhuisde in 2015 liep het les geven voor mij ten einde.  Iets wat ik tot op de dag van vandaag nog regelmatig mis en sowieso met een lach en veel dankbaarheid naar terug kijk.  

Ik ben dan ook enorm blij dat ik nu gevraagd ben om een Ont-Moet Moment te bedenken en te geven.  Ik hoop dat jullie er net zoveel plezier aan beleven als ik!

Dagmar Wouda kan je live ontmoeten bij:

Dans / Fitness

Maandag 8 juni 2020
16.00 uur 

Als oud- Zumba docent heb ik een leuke work-out voor jullie in elkaar gezet. De work-out is een combinatie van een beetje dans, een beetje fitness en een beetje van mezelf. Er is veel herhaling dus je hoeft geen danser te zijn om mee te doen. Ik geef meerdere niveaus aan tijdens de oefeningen dus de work-out is voor iedereen toegankelijk. Het belangrijkste is dat we lekker gaan bewegen en vooral plezier beleven! Ben je nieuwsgierig ? Doe dan mee!

Bekijk de workshop →