Jaap van der Meer

Lifestyleplanner

Ik doe mee aan het Ont-moet Festival, omdat ik zelf tijdens de vorige crisis bijna alles ben kwijtgeraakt, veel obstakels heb moeten overwinnen. Een bevriende Lifeplanner heeft mij toen begeleid naar mijn nieuwe toekomst. Ik ben daardoor gedreven om dat anderen ook te gunnen en wat is dan een betere plek dan tijdens dit festival!

Meer informatie , volgen , liken en connecten op:

Leer me kennen in deze video:

Ik ben Jaap van der Meer, van Van der Meer Lifestyleplanners, 55 jaar, al bijna 35 jaar werkzaam als onafhankelijk financieel adviseur. Ik ben 30 jaar getrouwd met Ans, wij hebben samen 2 volwassen zoons (29 en 26 jaar).

Als financieel adviseur heb ik veel toekomstplannen met mensen gemaakt voor vooral later (ooit, als we met pensioen zijn, als de kinderen de deur uit zijn etc.) daarbij adviseerde ik allerlei producten die goed waren voor hun toekomst. Zo ook voor mijn schoonouders, een mooi aflossingsplan voor hun hypotheek, pensioen goed geregeld, etc. Maar mijn schoonvader overleed, na een tijd ziek geweest te zijn, toen hij 49 jaar was. Mijn schoonmoeder werd een paar jaar later ernstig ziek en overleed binnen een jaar.

Op zich waren de plannen voor de toekomst prima maar door de ziekte werd het allemaal anders. In haar laatste jaar had ze graag extra inkomsten gehad om met de kinderen en kleinkinderen nog dingen te ondernemen maar het grootste deel van haar geld zat in de woning en in haar pensioen, dus haar wensen kon zij zelf niet uitvoeren. Natuurlijk hebben wij als kinderen zoveel mogelijk geholpen om toch haar wensen uit te laten komen.

Toen ik mij, in een moeilijke periode, dit allemaal realiseerde ben ik anders over mijn leven gaan denken. Ik ben het werk gaan doen wat ik leuk en uitdagend vind. Dat is mensen helpen om hun levenswensen en doelen, door middel van een goed onderbouwt plan, echt te laten realiseren.

Mijn taak als Lifestyle- financiële planner is om jou te helpen het leven te KRIJGEN en te HOUDEN dat je wilt. Je te inspireren dingen te doen die je inspireren. De dingen te doen die je wilt doen. Voor het te laat is. Het is mijn taak om je te helpen dem jou gewenste levensstijl te identificeren, te bereiken en te behouden, wat er ook gebeurt. Dat is mijn taak.

In het kort zorg ik voor financiële rust, neem de onzekerheden over financiën weg en help om de gewenste lifestyle te creëren en vast te houden. Ik vertel de waarheid over geld, dus werk ik NIET voor de financiële industrie. Ik werk als professional voor jou.

Van der Meer Lifestyleplanners is jouw partner die inzicht geeft in de financiële consequenties van je keuzes. Wij coachen je naar jou nieuwe toekomst, vol met energie van de dingen die jij doet en wilt doen. Zet nu de 1e stap voor een ‘Life by Design not by Accident’, neem contact op met mij op!

Jaap van der Meer kan je live ontmoeten bij:

Financial planning: Je Geld en Je Leven

Zaterdag 13 juni 2020
10.00 uur 

Financieel Inzicht: hoe is het nu en hoe regel ik dat voor mijn toekomst:

 • Waar sta ik nu, wat zijn mijn onzekerheden enz.
 • Hoe gaat die toekomst eruit zien?
 • Wat wil en kan ik doen?
 • Wat heb ik nodig om het leven te leiden wat ik wil?
 • Wanneer wil ik dat leven leiden en wat moet ik daar nu voor doen?
 • Hoe houd ik mezelf bij de les op de ingeslagen weg?
Bekijk de workshop →

Leef je droom: Reken af met geld als obstakel

Dinsdag 9 juni 2020
19.30 uur 

Persoonlijk inzicht hoe is het nu en wat wil ik met mijn toekomst

 • Waar sta ik nu, wat zijn mijn onzekerheden enz.
 • Hoe gaat die toekomst eruit zien?
 • Wat wil en kan ik doen? Waar ben ik goed in en waar word ik blij van?
 • Hoe kan ik mijn leven zin geven waarbij ik in mijn kracht sta en dingen doe die ik leuk vind?
 • Hoe treed ik de toekomst positief en met vertrouwen tegemoet?
 • Welke vragen stel ik mezelf om te ontdekken wat ik echt wil?
Bekijk de workshop →