Jelske Talstra

Videomaker en Bewust Zijn Brenger voor bewuste, sensitieve en creatieve mensen en organisaties

Mijn doel is om mensen echt hun verhaal te laten te vertellen, zodat ze durven te gaan staan voor wie ze zijn en wat ze doen. Hun essentie laten zien! Dat mensen door video zichtbaar worden en hun unieke talenten en vaardigheden als professional, maar ook als mens aan de wereld laten zien en horen. Of met video bewustwording willen brengen of anderen iets willen leren. Naast video maken kan ik mensen ook bewust coachen in groeien naar zichtbaar durven zijn. Er mogen zijn! Op wat voor manier dan ook! Ik ben iemand die professioneel coacht, meedenkt, luistert en de tijd neemt om er samen met jou iets moois van te maken.

Meer informatie , volgen , liken en connecten op:

Leer me kennen in deze video:

Video afspelen

In mijn werk ga ik voor puurheid en echtheid. Een mooi verhaal in beeld en geluid! Jouw essentie! Ik kan me goed verplaatsen in anderen en stem graag af op wat wezenlijk van belang is.

Ik vind het prachtig om met bewuste ondernemers/mensen te werken. Mensen die waarde bieden met hun bedrijf, product en diensten. Mensen die met hun passie iets aan deze wereld willen bijdragen. Dit is heel inspirerend! Er is altijd iets te leren en uit te wisselen wat ons doet groeien.

 Ik wil graag video maken en bewustwording samen brengen. Dit doe ik door zelf video’s te maken over bewustwording. Ook door workshops te geven tijdens het Ont-Moet Festival over verschillende onderwerpen zoals Een moment van Rust als het leven je overvalt en In Eigen Waarheid Thuiskomen.

Verder hou ik van in mijn tuin bezig zijn en buiten zijn in de natuur. Ook ben ik een online meditatiecoach en fotografeer ik graag. Mijn interesses liggen op het gebied van spiritualiteit, alternatieve geneeswijzen en bewustwording. En nog veel meer… Enne nieuwe dingen leren over video maken! 

Jelske Talstra kan je live ontmoeten bij:

Een moment van Rust als je leven je overvalt

Maandag 8 juni 2020
19.30 uur 

In de workshop ‘Een moment van rust als het leven je overvalt’ is er alle ruimte om stil te staan bij:

  • machteloosheid in alle verandering
  • het gevoel dat je door moet gaan voor iedereen om je heen
  • schakelen van onmacht naar veerkracht

Je vindt nieuwe energie en moed doordat je overweldiging er mag zijn. We zullen stilstaan bij het vinden van keuzes die bij jou passen.  Je zult weer durven ontdekken welke nieuwe stappen je gaat zetten. Tackel samen met ons  jouw manier van overleven en vind weer overzicht.

Bekijk de workshop →

In Eigen Waarheid Thuiskomen

Woensdag 10 juni 2020
10.00 uur 

In deze workshop gaan we het volgende met elkaar onderzoeken en ervaren:

  • Wat is waarheid?
  • Wat is jouw eigen waarheid?
  • Wat is jouw verlangen daarin?
  • Hoe weet je, voel je dat iets waar is voor jou?

We reiken je een paar mooie inzichten aan en brengen  jou in contact met jouw innerlijke waarheid in het moment met een prachtige meditatie.

Bekijk de workshop →