Margot Peters

Ont-moet Coach & initiator/coördinator van dit festival

Mijn hart klopt het meest voor mensen die zichzelf willen zijn en daarom de connectie met zichzelf willen leggen. Dat is vaak veel makkelijker dan we denken. Je legt die connectie letterlijk binnen een paar minuten. Vervolgens je eigen plek in de wereld innemen is vaak iets lastiger. Echt zeggen wat je denkt. Doen waar je blij van wordt. Dan kom je de woorden, gedachten en gevoelens rondom kwetsbaarheid tegen. Wellicht ga je wel schuren met de waarheid van een ander. Dit is waarom ik samen met twee prachtige mensen workshops geef over deze onderwerpen. Doe je mee? Stap jij in het leven waarin jij jezelf en anderen ont-moet?

Meer informatie , liken en connecten op:

Leer me kennen in deze video:

Ik ben Margot Peters, 36 jaar oud en ik woon in Friesland. Ik ben getrouwd en heb een hond. Het water van Friesland is waar ik mijn inspiratie en flow vind. In de bossen op de Veluwe vind ik mijn rust en een diepe verbinding met mijn eigen bron. Mijn leven vindt inmiddels op beide plekken plaats. Ik houd ontzettend van goede connectie en diepe gesprekken. Daarnaast ben ik graag in de stilte en schrijf ik mijn hart en hoofd leeg.

De verbinding met het leven, de natuur, mezelf en anderen staat al jaren centraal in mijn leven. Ik heb lang mijn best gedaan om mee te draaien in de samenleving waarin ik geboren ben. De Nederlandse maatschappij. Helaas moest ik concluderen dat ik te goed was in doen wat er van mij verwacht werd. Iets te weinig ontwikkeld in mijn eigen leven leiden. Het maakte dat ik vastliep en mezelf opnieuw uit moest gaan vinden.

Daar begon mijn reis van ont-moeten. Eerst loslaten wat ik allemaal moest. Daaronder vond ik mezelf. Het heeft me een aantal jaren gekost. Achteraf gezien erg dierbare jaren. Vanuit die kern ben ik mijn leven, mijn eigen universum, op gaan bouwen. Nu heb ik  een bedrijf genaamd Jouw universum.

Ik heb geen kinderen en daarmee staat naast mijn huwelijk, genieten van het leven en uren wandelen met mijn hond, vooral mijn bedrijf centraal in mijn leven. Iets waar ik erg dankbaar voor ben. Ik ben een creatieve kracht die altijd weer denkt in mogelijkheden, verbinding en verlichting. Dat kan ik heerlijk kwijt in Jouw universum.

Doe je mee?

Stap jij in het leven waarin jij jezelf & anderen ont-moet?

Margot Peters kan je live ontmoeten bij:

Een moment van Rust als je leven je overvalt

Maandag 8 juni 2020
19.30 uur 

In de workshop ‘Een moment van rust als het leven je overvalt’ is er alle ruimte om stil te staan bij:

  • machteloosheid in alle verandering
  • het gevoel dat je door moet gaan voor iedereen om je heen
  • schakelen van onmacht naar veerkracht

Je vindt nieuwe energie en moed doordat je overweldiging er mag zijn. We zullen stilstaan bij het vinden van keuzes die bij jou passen.  Je zult weer durven ontdekken welke nieuwe stappen je gaat zetten. Tackel samen met ons  jouw manier van overleven en vind weer overzicht.

Bekijk de workshop →

Schuren geeft Glans

Zondag 14 juni 2020
16.00 uur 

In de workshop ‘schuren geeft glans’ staan we stil bij de band tussen volwassen kinderen en ouders. Hoe ga je met elkaar in gesprek om uit de ouder-kindrol te komen? Hoe kom je gelijkwaardig naast elkaar te staan?

In de workshop kan je heerlijk sparren met gelijkgestemden en vind je nieuwe mogelijkheden en handvatten. Wat een opluchting, je bent niet alleen. Dat geeft moed en je durft het gesprek weer aan. Ook als ouder ben je van harte welkom als jij degene bent die het gesprek aan wil gaan.

Bekijk de workshop →