Nynke Catharina Rinzema

Healer met Woorden

Sinds 2000 heb ik mijn praktijk waarin ik mensen terug begeleid naar hun zielsverlangens. Ik help ze van daaruit die verlangens ook te concretiseren en te realiseren. Dat is immers wat het leuk maakt om mens te zijn: dat we door onze manifestaties kunnen genieten van wie we echt zijn.

Meer informatie , volgen , liken en connecten op:

Iets manifesteren is een van die dingen die het leuk maakt om mens te zijn. We kunnen van onze manifestaties genieten en erin herkennen wie we echt zijn. Woorden die bij mij horen zijn: helderheid, katalysator voor nieuwe beweging, zuiverheid, zachte kracht, moed, empath. 

Sinds al heel jong wist ik dat er iets niet klopte in mijn leven, het leven hoe ik dat meemaakte. Ik wist van alles. Alleen paste dat niet echt in wat ik op school leerde of hoe mijn vriendinnetjes naar dingen keken. Mijn ouders en ook leraren op school vonden mij al vroeg heel wijs. En, als ik dat wat kracht bij zette, vond men me ook eigen-wijs, wat ik dan te horen kreeg.

Dit raakte me erg waardoor, ik als jong kind besloot dat ik er helemaal bij wilde horen. Ik ging me daarom steeds meer aanpassen, zonder dat ik het echt in de gaten had. In 2000, na mijn middelbare school, een jaar buitenland, een HBO in toerisme en wat banen als office manager of secretaresse, voelde ik dat het roer om moest.

Heel ‘toevallig’ kwam life & career coaching/counselling op mijn pad, waarvoor ik een opleiding heb gevolgd. Tegelijkertijd kwamen de eerste klanten en zo was ik opeens ‘in bedrijf’. Ik genoot met volle teugen.

Maar ook dit was het niet helemaal voelde ik. Door een hele grote transformatie in mijn leven, die een aantal jaren duurde, ben ik eigenlijk weer teruggekomen bij mijn oorspronkelijke eigen wijsheid: het raken van de ziel – Soul Touching. Daar begeleid ik mensen nu mee: via je ziel de shift maken van de ‘aangepaste’ mens naar de mens die je bedoeld bent te zijn vanuit je ziel.

Nynke Catharina Rinzema kan je live ontmoeten bij:

Je ziel als Tom Tom naar je Geluk

Maandag 8 juni 2020
10.00 uur 

Wat is de ziel eigenlijk?
En waar heb je ‘m voor nodig?
Of wat kun je ermee?

We gaan met deze vragen aan de slag in deze workshop. Ik laat zien hoe we komen tot dat wat we in ons dagelijks leven ervaren en hoe we dat zelf creëren. En natuurlijk gaan we het hebben over hoe de ziel daarin past en hoe jij daar ‘gebruik van kunt maken’. Wat achtergrond is fijn, maar het is nog fijner om hier wat mee te doen, toch?

Bekijk de workshop →