Theo Dijkstra

Natuurgeneeskundige en bewustzijnscoach

Als Natuurgeneeskundige kijk, ik voel, ik luister en geef de cliënt d.m.v. metaforen inzicht in zijn / haar denkwijze of patroon van denken. Door deze herkenning begrijpt de cliënt zichzelf beter waardoor zelfinzicht ontstaat. Bewustwording is het sleutelwoord hierbij. Dit kan veel deuren naar oplossingen openen.

Ik heb kijk ook naar de spirituele kant van het verhaal. Als iemand daarvoor openstaat is er heel veel mogelijk. Dit is in mijn ogen de levensles is waarom wij hier op aarde rondlopen. Met de cliënt te mogen ontdekken welke lessen dit zijn is het mooiste van mijn vak. Op het moment dat iemand ontdekt zie je hem opbloeien en in zijn kracht terug komen. Dat zijn voor mij de mooiste momenten.

Meer informatie , liken op:

Ik ben al bijna 30 jaar getrouwd met Hanny en wij hebben twee kinderen. Ik ben ooit mijn loopbaan begonnen in de techniek bij een installatiebedrijf. Daarna 22 jaar bij een energiebedrijf gewerkt.

Ik ben eigenlijk per ongeluk in het beroep van natuurgeneeskundige gerold. Ik had last van mijn maag en kreeg een folder in mijn handen gedrukt met de mededeling ga daar maar eens kijken. Na de eerste afspraak stond ik buiten met wat voedingssupplementen en een rekening van 80 euro en met een vervolgafspraak. Met een (nuchtere Fries) gedachte van: moet dit helpen??  En eh… die vervolgafspraak zeg ik nog wel af…

Maar ik had de supplementen toch betaald dus nam ze maar in. Tot mijn verbazing namen mijn maagklachten af en mijn nieuwsgierigheid nam toe. 

Mijn klachten waren nog niet helemaal weg dus toch maar naar dat tweede consult. Ik heb de therapeut gevraagd of ik een dag mee mocht lopen. Daar heb ik geleerd niet alleen naar de symptomen te kijken, maar op zoek te gaan naar de oorzaak.

Dit was een keerpunt voor mij om een andere weg in te slaan. Ik heb medische opleidingen gevolgd en de techniek achter mij gelaten. Ik ben in 2006 mijn eigen praktijk gestart. Eerst met Bioresonantie daarna Nes therapie, Quantum-Touch, Acces-Barss, Psych-K, Energetische massage, de biologische natuurwetten, en tot slot een hypnose opleiding.  Wat mij altijd heeft geïntrigeerd is: hoe komt het dat dingen zo gaan zoals ze gaan?

Keek ik eerst vooral naar het fysieke lichaam, nu kijk ik energetisch naar iemand.

Theo Dijkstra kan je live ontmoeten bij:

Wat is Waarheid? Je gevoel als kompas gebruiken

Vrijdag 12 juni 2020
19.30 uur 

Hoe komt het dat niet iedereen hetzelfde ziet? Hetzelfde beleeft of hetzelfde voelt? Deze workshop gaat over waarheid en het onderbewuste. Waarheid is tegenwoordig een zeer actueel en ook beladen woord. Er komt zoveel informatie op ons af via e-mail, krant (als je die nog leest), het nieuws (als je dat nog volgt). Sociale media neemt een steeds belangrijker plaats voor het alternatieve geluid. Tussen al deze informatiestromen is het vaak moeilijk onderscheid te maken tussen wat waar is en wat niet. Een ieder laat zijn eigen visie van het verhaal zien of horen en daarmee kleur je het verhaal in. Dit komt vanuit ons onderbewustzijn, wat veelal te maken met hoe we zijn opgevoed, het (familie) karma wat mee speelt…. Nieuwsgierig geworden? Kom deze deze workshop bijwonen.

Bekijk de workshop →