De helende kracht van essentiële olie

Ontdek meer over deze workshop in deze video:

Deze replay van deze workshop bekijken?

Deze prachtige pure oliën uit de natuur kwamen een jaar terug op mijn pad, waar ik heel dankbaar voor ben. Ze hebben mij en mijn gezin veel gebracht. Allereerst de energie die ik weer heb, dat is echt fantastisch. Daarnaast de pijn in mijn lijf die ik los heb kunnen laten, zo mooi! Na een lange weg van een scheiding, burn-out en borstkanker was ik helemaal uitgeput en zat ik vast in mijzelf.

De essentiële oliën zijn pure oliën, 100% natuurlijk en veilig. Niets wordt aan de olie toegevoegd of onttrokken. Pure oliën zonder bijwerkingen en zonder verslavende werking! De oliën zijn extracten van planten die verbazingwekkende voordelen voor de gezondheid hebben, dit heb ik zelf aan den lijve ondervonden.

We zijn hier op aarde om te mogen leren en te ontwikkelen en dat gaat niet altijd even makkelijk. We wandelen van ons hart af omdat we ons zelf niet goed genoeg vinden of omdat we ons niet gezien voelen, ons alleen of in de steek gelaten voelen etc. Hierdoor krijgen we stress in ons lichaam en daardoor worden we ziek.

De kracht van de natuur is zo sterk dat het ons op een mooie natuurlijke manier helpt in deze processen. De oliën helpen dus niet alleen fysiek, maar werken ook op de diepere emotionele pijnlaag in ons.

In deze workshop ga ik jullie vertellen wat een essentiële olie is, en voor welke klachten ze kunnen helpen. Denk bijvoorbeeld aan darmklachten, hoofdpijn/migraine, slecht slapen, spier/gewrichtspijn en zo is er nog heel veel op te noemen. Wat ze fysiek voor jou kunnen betekenen, maar ook vooral emotioneel. Achter elke olie zit een emotionele werking en niet zoals bij de reguliere medicijnen alleen symptoombestrijding.

Ik ben ervan overtuigd dat de combinatie van het reguliere en het alternatieve een hele mooie samenwerking kunnen hebben. De essentiële oliën zijn geen geregistreerd geneesmiddel en blijven we voor nu zien als ondersteuning ter bevordering van onze gezondheid.

Dit is de on guard olie. De olie die jou weer in je KRACHT zet:

Aanmelden:

[caldera_form id="CF59833e156b82a"]