Een moment van Rust als je leven je overvalt

Ben je zat van je machteloosheid in alle verandering?
Heb je het gevoel dat je door moet gaan voor iedereen om je heen?
Zou je het liefst in 90 minuten van onmacht naar veerkracht schakelen?

Ontdek meer over deze workshop in deze video:

De replay van deze workshop bekijken?

In de workshop ‘Een moment van rust als het leven je overvalt’ is er alle ruimte om stil te staan. Je overweldiging er mag zijn. Je bent echt niet alleen, wij lopen hier allemaal tegen aan. Je ont-moet gelijkgestemden, tackelt jouw manier van overleven en vind weer overzicht.

Wij, Jelske en Margot, zijn meerdere keren overvallen door het leven. Dat heeft ons heel veel moois gegeven nadat we beide een nieuwe weg vonden. Er was regelmatig een verlangen dat er een toverstaf was die alles wat kut was weer leuk maakte. 

In het dagelijks leven ging hier eerst een zoektocht, emotionele achtbaan en een gevoel van de weg kwijt zijn aan vooraf. Inmiddels zijn we thuis in het ‘niet meer weten’. Ons verdiepte vertrouwen geven we jou graag mee.

Na de workshop voel je je niet langer overweldigd doordat het leven jou nu overvalt. Je wordt niet meer ongevraagd meegenomen in de stroom van verandering. Je hebt stilgestaan en bent je bewust van jouw mogelijkheid om keuzes te maken die bij jou passen.  Je durft weer te ontdekken welke nieuwe stappen je gaat zetten.

Nelly van Ginneken

“Een afspraak met Margot is alsof je echt live met haar in contact bent. Je hoort haar rustige, prettige stem aan je oor. Dit geeft je gelijk een veilig en vertrouwd gevoel. Vervolgens luistert ze intens naar jouw verhaal zonder te interrumperen. Dit maakt dat je je écht gehoord voelt! Haar analyse daarna is verbluffend to the point, een eye-opener. Ze neemt alle tijd voor je en vat samen, komt terug op datgene wat je gezegd hebt.”

Sita Bosgra

“Oprecht en echt aanwezig in humor, kordaat doorpakken, ruimte voor elkaar ontmoeten, rust, diepgang, bewust meekijken en ervaren, kortom een warme persoonlijkheid die dienstbaar kan handelen en zijn. De samenwerking met en begeleiding van Jelske is waardevol en fijn.”

Aanmelden:

[caldera_form id="CF59833e156b82a"]