Familie opstellingen

Wat mag je verwachten van een opstelling en doet het pijn?

Jouw geschiedenis

Opstellingen raken jouw persoonlijke geschiedenis aan. Iedereen heeft bagage die je mee hebt gekregen bij jouw geboorte en die je hebt opgedaan in je leven. Dat is jouw persoonlijke geschiedenis die je hebt gekregen bij jouw geboorte en die je op hebt gedaan in jouw leven. De wijze waarop jij de wereld hebt ontmoet. Dat is jouw persoonlijke geschiedenis die je hebt gekregen en die je hebt opgebouwd.
pictures

Uitdagingen, keuzes en handelen

Wat is jouw eigen keuze in handelen als je zoveel hebt meegekregen? En is een andere keuze maken in je handelen een vorm van disloyaliteit naar de geschiedenis die je bij je draagt.

Vraag je je af, wat is in mijn handelen van mij of wat heb ik vooral gekregen als antwoord op uitdagingen? Misschien heb je mee gekregen, wees sterk, of wees de beste, of doe de ander genoegen?

Een arsenaal aan opties

Arsenaal aan opties

Als mens heb je een arsenaal aan opties waaruit je mag kiezen in je handelen, maar je kunt ze niet altijd zien of aanraken. Dat niet zien kan komen doordat je doet wat je altijd gewend bent te doen, zodat voorspelbaar is wat er op je pad komt.

Wat ik leuk vind als coach is om door middel van opstellingen inzicht aan jou te geven naar jouw bagage, waaruit die bestaat en het zicht vergroten op het arsenaal aan keuzes die je beschikbaar hebt.

Wat is je bagage?

Wat ik leuk vind als coach is om doormiddel van opstellingen inzicht aan jou te geven naar jouw bagage en waaruit die bestaat en het zich vergroten op het arsenaal aan keuzes die je beschikbaar hebt. Door een opstelling heb je een beter zich en ontdek je meer mogelijkheden. Met coaching kun je, als je dat wilt, daar verder mee aan de slag, maar het kan ook al heel wat zijn om tot inzicht te komen. Het voordeel van opstellingen ze wellicht een pijnlijk plek of verdriet aanraken, maar vaak tot opluchting en bevrijding leiden.
Persoonlijke bagage

Sareh Jalilian

“Ik heb de opstelling 2 keer gevolgd. Beide keren waren zéér bijzonder en indrukwekkend. Een speciale ervaring die zeker en vast een positief impact op mij heeft gehad.” 

 Marleen Dekker

Ik ben aanwezig geweest bij een familieopstelling die geleid werd door Jeannette van Dongen.
Er werd uitgelegd hoe het in zijn werk ging. Ik mocht mijn casus inbrengen. Er hing een fijne veilige sfeer. Jeannette leidde op een prettige manier. Ze volgde bewegingen in het wetende veld. Ik heb baat gehad bij de uitkomst ervan.”  

Familie Opstellingen

Kom samen verkennen

Opluchting omdat het jouw eigenheid niet aantast, maar eerder bevrijdt. Als je dit wil verkennen, dan ben je meer dan welkom in deze workshop. We vragen je te bedenken wat jouw vraag zou kunnen zijn, die je jezelf zou willen stellen en waar je naar zou willen kijken.

Aanmelden:

[caldera_form id="CF59833e156b82a"]