In Eigen Waarheid Thuiskomen

Heb je het gevoel te moeten voldoen aan je omgeving?
Durf jij je eigen waarheid niet uit te spreken over dingen die jou aan het hart gaan?
Heb jij ook het gevoel dat je niet gezien en gehoord wordt?
Heb je het gevoel dat je niet mag zijn wie je werkelijk bent?

Ontdek meer over deze workshop in deze video:

Zeker nu in deze tijd wordt het gevoel om je eigen waarheid te leven en je eigen unieke pad te bewandelen steeds sterker.

Wij, Alida en Jelske, hebben in ons leven regelmatig ervaren dat wanneer we onze kop boven het maaiveld uit staken of heilige huisjes omgooiden dit ons vaak niet in dank werd afgenomen. We voelden ons hierdoor niet serieus genomen, afgewezen of in de steek gelaten. Daardoor gingen we ons aanpassen aan de omgeving door te pleasen. Ons gedragen naar wat van ons werd verwacht. Alida bouwde een muur om zich heen en kroop in haar schulp en zei vervolgens bijna niets meer. Ze voelde zich onderuit gehaald. Jelske hing vaak de clown uit. Ze sloot gevoelens af, bouwde een pantser om haar heen en deed vrolijk als ze dat niet was.

Door deze heftige ervaringen gingen we dieper op zoek naar wat voor ons waarheid is. We hebben laagje voor laagje de muren en pantsers afgebroken en zijn steeds meer thuisgekomen in ons zelf. We zijn meer onze waarheid vanuit ons hart gaan voelen en gaan leven. Hierdoor ervaren we meer kracht en vrijheid.

Dit is wat we jou ook toewensen.

Na afloop van de workshop heb je meer inzicht gekregen over het begrip waarheid. En weet je dat jouw waarheid net zo waardevol is als die van een ander. Dat je meer mag gaan vertrouwen op jouw waarheid. Dat je bewust bent dat er verschillende waarheden naast elkaar kunnen bestaan.

Sita Bosgra

“De samenwerking met en begeleiding van Jelske is waardevol en fijn. Oprecht en echt aanwezig in humor, kordaat doorpakken, ruimte voor elkaar ontmoeten, rust, diepgang, bewust meekijken en ervaren, kortom een warme persoonlijkheid die dienstbaar kan handelen en zijn.” 

J.J.

“Alida nam uitgebreid de tijd voor me. Ook extra uitleg was geen enkel probleem. Je kunt aan alles merken dat ze dit met zoveel liefde en passie doet. Ze straalt als een zonnetje als ze met haar werk bezig is en vertelt hier in geuren en kleuren over. Dat werkt heerlijk aanstekelijk! Alida is een daadkrachtige vrouw met een duidelijke missie en een groot warm hart.”  

Aanmelden:

[caldera_form id="CF59833e156b82a"]