In Liefdevolle Verbinding Thuiskomen in Je Zelf

Heb jij regelmatig het gevoel dat er veel meer uit het leven te halen is dan wat jij tot op heden hebt ervaren?
Leef jij jouw unieke zielsmissie?
Wil jij jouw mooiste leven naar wens manifesteren?

Ontdek meer over deze workshop in deze video:

De Replay van deze workshop bekijken?

Zelf heb ik jaren in de overlevingsstand gezeten. Ik ervoer weinig plezier en voor mijn gevoel moest ik mij altijd aanpassen aan mijn omgeving. Alles voelde zwaar en heftig en dit kostte mij altijd ontzettend veel energie. Ik was zo moe. Gelukkig ontdekte ik dat het leven zoveel meer is dan ik tot dan toe had ervaren. Ergens heb ik dit wel van jongs af aan gevoeld. Als een dieper innerlijk weten. Dit is echter niet wat ik vanuit mijn omgeving ervoer. Zo`n twintig jaar ben ik mij hierin aan het verdiepen. Tijdens mijn vier jarige opleiding voor holistisch energetisch therapeut is dit in een versnelling gekomen.

Graag neem ik jou mee op ontdekkingsreis tijdens mijn workshop. Er is  namelijk nog zo ontzettend veel meer wat we mogen omarmen op onze levensreis.

Ons menselijke zijn bestaat uit nog zoveel meer dan alleen ons fysiek lichaam en de gedachten en emoties die we in ons dagelijkse leven mogen ervaren.

Door een meer holistische visie op je leven ga je beseffen dat je zoveel grootser bent dan je vaak in eerste instantie denkt. Zo beschikken wij ook over een energetisch lichaam (systeem). Dat kun je bijvoorbeeld herkennen als je ergens binnen komt en gelijk de sfeer die daar hangt oppikt als prettig of als zwaar en onveilig. Dat voel je aan door middel van je energiesysteem. Het is een dieper innerlijk weten wat je vaak niet zomaar even kan beredeneren.

Ik neem jou tijdens mijn workshop graag mee op een bewustwordingstocht , zodat jij meer inzichten kan krijgen in wie jij werkelijk bent en dichter bij jezelf kan komen.

Door daar op een holistische zienswijze naar te kijken neem je het totale plaatje mee, zodat je op diepere lagen kan werken en de werkelijke oorzaak naar boven kan halen. Waardoor jij meer jouw authentieke leven mag gaan ervaren waarvoor jij in eerste instantie bedoeld bent.

Tijdens deze workshop reik ik jou prachtige waardevolle inzichten aan. Je krijgt een fantastische oefening van mij waarin je steeds meer inzichten krijg. Zo kun je verder door wandelen naar jouw mooiste versie. En een gratis bonus die ik tijdens deze workshop wil gaan delen. Hierin krijg je de mogelijkheid krijgt om mee te kunnen doen aan een inspirerende challenge waarin je meer gaat thuiskomen in Je Zelf.

Gewoon omdat jij dit waard bent, dat jij JIJ mag zijn en omdat dit jouw geboorterecht is. Dit gun ik jou van harte prachtig mooi mens die jij bent!

Ik kijk uit naar onze ontmoeting tijdens mijn workshop.
Je bent van harte welkom.

Petra

“Alida leerde me dat ik ben wie ik ben. Ik ben een mooi mens die deze wereld nog veel te bieden heeft. Het verleden is gebeurd met een reden. Het is een leerproces is geweest om nu met een rechte rug te kunnen staan. Samen hebben we diverse materialen gebruikt en middelen om mijn creatieve blokkade op te heffen. Nu ben ik weer veel meer met mijn eigen creativiteit bezig en haal ik er ook weer plezier en rust uit.”

Aanmelden:

[caldera_form id="CF59833e156b82a"]