Financial planning: Je Geld en Je Leven

De replay van deze workshop bekijken?

Ontdek meer over deze workshop in deze video:

Het leven loopt altijd anders dan gepland. De ene dag is alles oké en dan gebeurt er plotseling iets, zoals nu de corona-crisis, dat je leven totaal op zijn kop zet. Je zekerheden vallen weg. Je hebt het gevoel dat je in het moeras wegzakt. Onverwachte en vooral ongeplande gebeurtenissen overvallen je alsof je in een slechte film rondloopt.

Om de impact van deze ingrijpende situatie te verwerken, gaan help ik je in deze workshop met Financial Lifeplanning om weer vaste grond onder de voeten te krijgen, zodat je weer in je kracht te staan. We kijken hoe je je financiën op orde krijgt, je risico’s bepaalt en je weet wat je nodig hebt om je doelen te realiseren.

J.L. Sneek

“Ik kwam bij Jaap met een financiële vraag, mijn verwachting was dat hij snel even met een oplossing zou komen. Dit bleek echt een beetje anders te gaan, hij nodigde mij uit om bij een kop koffie eerst samen mijn totaal-plaatje te maken. Ik moet zeggen, door de andere aanpak van Jaap heb ik veel meer inzicht gekregen en ik denk dat ik nu een betere oplossing heb. Wil jij beter advies dan zou ik Jaap bellen.”

K. de V. Leeuwarden

“Via een vriend ben ik bij Jaap terecht gekomen. Ik had het gehad met mijn baan, ook thuis zat het niet lekker. Al na 2 gesprekken met Jaap ging het thuis en op mijn werk weer stukken beter. Op dit moment werken we aan de verdere toekomst. “

Aanmelden:

[caldera_form id="CF59833e156b82a"]