Leef je droom: Reken af met geld als obstakel

De replay van deze workshop bekijken?

Ontdek meer over deze workshop in deze video:

Het leven loopt altijd anders dan gepland. De ene dag is alles oké en dan gebeurt er plotseling iets, zoals nu de corona-crisis, dat je leven totaal op zijn kop zet. Je zekerheden vallen weg. Je hebt het gevoel dat je in het moeras wegzakt. Onverwachte en vooral ongeplande gebeurtenissen overvallen je alsof je in een slechte film rondloopt.

Om de impact van deze ingrijpende situatie te verwerken, help ik je in deze workshop met Levensplanning om je Passie terug te vinden,  obstakels te onderzoeken en te overwinnen en je wensen en doelen helder te krijgen. Na de workshop zul je weer vaste grond onder je voeten te krijgen en weer helemaal in je kracht te staan.

S.K. Leeuwarden

“Ik heb met Jaap een Lifeplanningstraject gedaan. Tijdens dit traject ben ik tot nieuwe inzichten gekomen en heb ik betere keuzes kunnen maken voor wat ik nu echt wil. Ik had niet gedacht mijn leven er zo uit zou kunnen zien als dat het er nu uit ziet. Als jij je leven aan wilt passen kan ik je aanraden om een gesprek met Jaap over een Lifeplanningstraject aan te gaan.”

Aanmelden:

[caldera_form id="CF59833e156b82a"]