Maan Magie

Ontdek meer over deze workshop in deze video:

De replay van deze workshop bekijken?

Als je inzoomt op de uitdagingen in je leven weet je dat er altijd een moment is dat er een proces of situatie start en er altijd een moment is dat je er doorheen bent gegaan.

Wist je dat het leven bestaat uit levensfasen?
En dat de maan je met haar energie kan helpen om bewuster door deze levensfasen heen te bewegen?

Maar hoe kun je de energie van de maan inzetten om een waardevol en magisch leven voor jezelf te creëren door alle drukte en chaos heen?

Het leven is opgebouwd in fasen: er is altijd een begin, een moment dat je er in zit, dat er echt een start van iets is, dan een moment dat je er helemaal in zit – het helemaal beleeft, zowel positief als negatief -, dan een fase waarin de heftigheid afneemt en het laatste moment dat het afgelopen is. Het is zichtbaar in de natuur als de 4 seizoenen en de maan laat het ritme zien in al haar eigen 4 fasen. Verder draagt de maan de vrouwelijke energie (Yin energie), intuïtie, verandering, ontvankelijkheid, onderbewustzijn en nog veel meer.

Hoe gaaf is het om bewust met de energie van de maan te werken en zo bewust jouw leven vorm te geven, zodat je dromen en hartsverlangen wakker worden en magie kan gaan stromen.

Kom in harmonie met de maan en creëer je eigen magische leven!

Welkom bij mijn workshop Maan Magie.
Let’s make some magic!

Hartegroet Akkelien Medina

Aanmelden:

[caldera_form id="CF59833e156b82a"]